Antena 3 CNN Actualitate Daniel Funeriu permite închirierea bazelor sportive. Elena Udrea continuă să aloce bani pentru sălile de sport

Daniel Funeriu permite închirierea bazelor sportive. Elena Udrea continuă să aloce bani pentru sălile de sport

Daniel Funeriu permite închirierea bazelor sportive. Elena Udrea continuă să aloce bani pentru sălile de sport
11 Iul 2010   •   12:44



Salon de masaj erotic, nunţi, botezuri sau cârciumă. Orice se poate deschide, iar locaţia nu este de ici, de colo. Bazele sportive vor putea fi închiritate oricui de acum înainte, datorită unei ordonanţe semnate de ministrul Daniel Funeriu. Justificarea este una simplă: e vreme de criză, iar banii se scot din orice. În acest timp, la ministerul condus de Elena Udrea se alocă în continuare bani pentru a se construi săli de sport în toată ţara.

Ministrul Educaţiei scoate la mezat baza materială destinată sportului şi tineretului. Potrivit unei ordonanţei aprobate de Daniel Funeriu, statul poate să închirieze sau să concesioneze fără restricţii sălile, trerenurile de sport şi construcţiile care aparţin acestora. Mai exact, ministerul condus de Funeriu a scăpat de constrângerile legale care interziceau ca bazele sportive să-şi schimbe activitatea. Pretextul: criza prin care trece ţara.

"Procedura reprezintă o cale de valorificare care, în situaţia de faţă, îngreunează procesul de obţinere al veniturilor proprii necesare dezvoltării şi menţinerii unei stări optime de folosinţă a bazei materiale".

Aşadar, cârciumă, salon de masaj erotic, nunţi, botezuri, cumetrii - absolut orice se va putea face în bazele sportive sau la cluburilor copiilor din toată ţara. Spre exemplu, inclusiv baza sportivă de la Snagov ar putea fi închiriată, dacă cineva o va dori. Puţinii campioni olimpici la canotaj pe care îi mai avem ar putea rămâne fără locul de antrenament.

În timpul ce sălile de sport vor fi închiriate pe mai nimic, din bugetul ministerului condus de Elena Udrea se cheltuiesc în continuare milioane de euro pe construirea a zeci de săli de sport, patinoare şi bazine.

Foto: INTACT Images

Antena 3

×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu Elena Udrea
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close