Antena 3 CNN Actualitate Datoriile la cămătari ar fi împins-o pe poştăriţa din Târgu Ocna să fugă cu 400.000 lei

Datoriile la cămătari ar fi împins-o pe poştăriţa din Târgu Ocna să fugă cu 400.000 lei

Datoriile la cămătari ar fi împins-o pe poştăriţa din Târgu Ocna să fugă cu 400.000 lei
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Iul 2011   •   20:15

Nu dragostea, ci datoriile la cămătari ar fi împins-o pe diriginta poştei din Târgu Ocna să fugă cu banii de pensii. Asta susţine taximetristul despre care se spunea că ar fi amantul femeii. A stat de vorbă cu reporterii Antena 3 după ce s-a întors din Italia, dintr-o cursă lungă şi suspectă pentru poliţişti.

Toată viaţa i-a fost dată peste cap, spune taximetristul. Totul după ce diriginta poştei i-ar fi cerut o cursă până la Genova. Bărbatul nu ştia nimic despre miliardele pe care le luase femeia.

A povestit că înainte să plece la drum, diriginta poştei i-a cerut să facă mai multe opriri. Una dintre ele la Oneşti, unde femeia şi-ar fi plătit datoriile pe care le avea la cămătari, dar şi ratele la bănci. Ar fi schimbat 6000 de euro, apoi şi-au continuat cursa.

"Mi-e ruşine de tot ce se întamplă. N-am ştiut că ea a furat banii", a mai spus taximetristul. De frică să nu ajungă la închisoare, bărbatul a venit de bunăvoie la Poliţiei

"Taximetristul în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la poliţia staţiunii Târgu Ocna, unde a declarat activitatea desfăşurată de acesta în ultima săptămână", a precizat cms. Miluţa Stanciu, de la Poliţia Târgu Ocna.  

600.000 de lei a furat poştăriţa care acum parcă a intrat în pământ. Oamenii legii speră să dea de urma ei pe baza declaraţiilor taximetristului.

 


×
Subiecte în articol: amant taximetrist bani furt

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close