Antena 3 CNN Actualitate Datoriile la cămătari ar fi împins-o pe poştăriţa din Târgu Ocna să fugă cu 400.000 lei

Datoriile la cămătari ar fi împins-o pe poştăriţa din Târgu Ocna să fugă cu 400.000 lei

Datoriile la cămătari ar fi împins-o pe poştăriţa din Târgu Ocna să fugă cu 400.000 lei
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Iul 2011   •   20:15

Nu dragostea, ci datoriile la cămătari ar fi împins-o pe diriginta poştei din Târgu Ocna să fugă cu banii de pensii. Asta susţine taximetristul despre care se spunea că ar fi amantul femeii. A stat de vorbă cu reporterii Antena 3 după ce s-a întors din Italia, dintr-o cursă lungă şi suspectă pentru poliţişti.

Toată viaţa i-a fost dată peste cap, spune taximetristul. Totul după ce diriginta poştei i-ar fi cerut o cursă până la Genova. Bărbatul nu ştia nimic despre miliardele pe care le luase femeia.

A povestit că înainte să plece la drum, diriginta poştei i-a cerut să facă mai multe opriri. Una dintre ele la Oneşti, unde femeia şi-ar fi plătit datoriile pe care le avea la cămătari, dar şi ratele la bănci. Ar fi schimbat 6000 de euro, apoi şi-au continuat cursa.

"Mi-e ruşine de tot ce se întamplă. N-am ştiut că ea a furat banii", a mai spus taximetristul. De frică să nu ajungă la închisoare, bărbatul a venit de bunăvoie la Poliţiei

"Taximetristul în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la poliţia staţiunii Târgu Ocna, unde a declarat activitatea desfăşurată de acesta în ultima săptămână", a precizat cms. Miluţa Stanciu, de la Poliţia Târgu Ocna.  

600.000 de lei a furat poştăriţa care acum parcă a intrat în pământ. Oamenii legii speră să dea de urma ei pe baza declaraţiilor taximetristului.

 


×
Subiecte în articol: amant taximetrist bani furt
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close