Antena 3 CNN Actualitate De ce este recomandat un ventilator pentru baie de la JulienExpert.ro (P)

De ce este recomandat un ventilator pentru baie de la JulienExpert.ro (P)

De ce este recomandat un ventilator pentru baie de la JulienExpert.ro (P)
18 Mar 2019   •   17:04

Din pacate, omitem multe lucruri atunci cand ne dorim o casa noua sau o renovam pe cea pe care abia am cumparat-o. Sa zicem ca numarul insuficient al prizelor se poate corecta cu prelungitoare. Insa, de aerul inchis dintr-o baie se poate scapa numai cu un produs din categoria ventilator baie de pe magazinul online JulienExpert.ro.

Daca ceri parerea unui expert in domeniul constructiilor, acesta iti va recomanda sa cumperi si sa montezi dispozitivul pentru ventilatie baie inainte de incheierea ultimelor retusuri aduse interiorului. Asta deoarece aparatul se va incorpora perfect in designul baii.

 Multe persoane procedeaza astfel atunci cand isi construiesc casa sau au nevoie sa imbunatateasca imobilul in care locuiesc. Pe piata sunt numeroase firme care, printre altele, comercializeaza si ventilatoare pentru baie, insa de o calitate indoielnica. De aceea, pentru a beneficia de un produs de calitate, cat mai eficient si rezistent, trebuie sa apelati la un magazin specializat in comercializarea aparatelor pentru ventilatie. Pe JulienExpert.ro veti gasi atat ventilatoare casnice, cat si industriale, precum si produse pentru iluminat si incalzire si climatizare.

De ce este nevoie sa cumparati un ventilator de cea mai buna calitate. Iata o lista cu motivele pentru care merita sa faceti sa faceti o astfel de achizitie:

- Purifica aerul. El are capacitatea de a inlatura toti microbii din incapere si umezeala, de aceea nu va aparea niciodata mucegai pe la colturi. Sa nu credeti ca preturile acestor dispozitive indispensabile sunt uriase, fiindca distribuitorii se gandesc la nevoile oamenilor de o ventilatie corecta in baie si in locuinta si faciliteaza accesul la ea.

- Oglinda nu se mai abureste, iar mobilierul din lemn masiv sau inlocuitori nu se degradeaza din cauza umezelii. Daca nu luati masuri la timpul potrivit, veti vedea dulapurile de cosmetice si consumabile pentru casa si baie cum se umfla si se fac din ce in ce mai urate.

- Mirosurile specifice baii si vasului de toaleta sunt absorbite si transformate in aer curat. Toata acesta operatiune de filtrare a aerului viciat si de inlocuire a lui cu aer curat se face in liniste, fiindca ventilatoarele sunt silentioase, consuma putina energie si au termen de garantie mai mult decat generos. Timp de 5 ani de la cumparare functionarea aparatului la cote maxime este garantata.

- Nu strica aspectul incaperilor, fiindca se integreaza in decor. Exista ventilatoare sub forma unor ceasuri care au dublu rol: de masurare a timpului si de purificare a aerului.

- Ventilatoarele care sunt racordate la panourile solare functioneaza  gratuit pe perioada verii si sunt extrem de economice tot timpul anului.

- Puteti opta pentru un sistem inteligent de ventilatie pe baza de senzori: senzori de umiditate sau de miscare.

- Ventilatoarele sunt judicios gandite pentru spatii mici, medii si mari, pentru tavan si perete.

- Ventilatoarele cu recuperare de caldura sunt eficiente si nu sunt scumpe raportand pretul la performantele lor.

Avand in vedere microbii cu care ne intoarcem din oras, praful invizibil din locuinta si necesitatea familiei de a trai intr-un mediu perfect sanatos, se impune sa investim masiv in sisteme complete de ventilatie in toata casa.

Datele de contact ale acestui magazin online se impun a fi pastrate si de catre persoanele fizice, dar si de catre intreprinzatori, fiindca si in halele de productie, supermarketuri, depozite si grupurile sanitare puse la dispozitia clientilor este nevoie de ventilatie.

In silozuri, depozite de legume-fructe, brutarii, librarii sau papetarii, cofetarii si restaurante se impune prezenta unor ventilatoare industriale. Aerul urat mirositor si plin de microbi cauzeaza grave imbolnaviri si diminueaza puterea de munca si de concentrare.

In cazul in care doriti o lista a celor mai vandute ventilatoare, acestea sunt:

  1. VENTS Ventilator axial de perete diam 150mm reversibil;
  2. VENTS Ventilator diam 100mm, cu senzor de miscare si timer, 98mc/h;
  3. VENTS Ventilator diam 125mm cu jaluzele automate, intrerupator cu fir, timer si senzor de umiditate.

In afara de ventilatoare, pe site-ul magazinului prezentat mai sus gasiti numai lucruri utile, indispensabile unei locuite ultraconfortabile si sigure. Acestea sunt:

-corpuri de iluminat elegante si rezistente, care imita cu fidelitate lumina naturala;

-aparate performante de incalzire si climatizare;

-electrice. La aceasta categorie de produse se gasesc: prize, sonerii, intrerupatoare, sisteme de supraveghere si alarme.

Comanda finalizata ajunge la adresa indicata gratuit, daca este mai mare de 500 de lei in 2-3 zile si toata lumea va fi extrem de multumita.

Nu mai stati cu umiditate in baie fiindca se strica si tavanul si peretii, nu numai mobilierul. In plus, va puteti alege cu boli grave si alergii dermatologice sau respiratorii!

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close