Antena 3 CNN Actualitate De ce nu a ajuns Mircea Badea să facă o emisiune despre câini la Realitatea (VIDEO)

De ce nu a ajuns Mircea Badea să facă o emisiune despre câini la Realitatea (VIDEO)

De ce nu a ajuns Mircea Badea să facă o emisiune despre câini la Realitatea (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
26 Mai 2009   •   00:00

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a câştigat premiul pentru cel mai bun One Man Show, la gala premilor APTR. Cu această ocazie el a ţinut un discurs pe care a vrut să îl împărtăşească şi cu publicul emisiunii.

?Am avut o fantasmă pe care azi mi-am îndeplinit-o. Am fost la gala APTR, care premiară emisiunea că cică e brează. M-am urcat pe scenă şi am zis o chestie pe care n-am avut contextul să o zic până acum şi vreau să o împart cu dumneavoastră. Mă autocitez, ştiu că e penibil, pentru că nu o să dea nimeni discursul meu? a spus Badea.

?Acum mai mulţi ani tot pe această scenă am mulţumit domnului Sorin Oancea, pe motive corecte. Tot din motive corecte aş vrea să îi mulţumesc acum unui alt manager, de la Realitatea TV. Acum şase ani am mers împreună cu Oreste la Realitatea Tv şi am vrut să ne angajăm şi am vorbit cu domnul Cătălin Blebea, care nu a putut să ne ofere decât o emisiune săptămânală despre animale de companie. Oreste a întrebat ?Ce fel de animale??. Blebea a spus că despre câini. Eu am zis că sunt interesat. Atunci el a zis ?Bine pe tine o să te sun mâine?. Aş vrea să îi mulţumesc domnului Blebea că nu m-a mai sunat niciodată.?



Iată şi discursul lui Mircea Badea la primirea premiului APTR:




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea Mircea Badea
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close