Antena 3 CNN Actualitate De ce tace Victor Ponta în cazul Ghiță

De ce tace Victor Ponta în cazul Ghiță

De ce tace Victor Ponta în cazul Ghiță
20 Apr 2017   •   13:24

După ce a fost reținut fostul deputat PSD Sebastian Ghiță, colegul și prietenul său Victor Ponta a dispărut de pe rețelele sociale. În urmă cu câteva zile, fostul premier s-a rezumat la a posta păreri legate de situația din Turcia.

Oana Zamfir a prezentat în ediția de joi a emisiunii ''Obiectiv'' de la Antena 3 care sunt principalele ipoteze legate de tăcerea lui Victor Ponta din această perioadă.

Victor Ponta a comentat în luna martie informația care a apărut în presă că Sebastian Ghiță a fost localizat în Serbia după aproape trei luni de la dispariția sa.

„Cred că este o păcăleală, dacă mă întrebați. Uite că am ajuns să fiu de acord cu Procurorul General care bănuiesc că știe mai multe lucruri decât mine și nu cred că este prieten al PSD. În rest, habar nu am. Nu l-am întâlnit pe Ghiță. Merg des în Serbia”, a declarat fostul premier.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut de poliţiştii din Belgrad în timpul unui control de rutină.

Ministerul Justiţiei a primit joi dimineaţă validarea mandatelor de arestare de la Instanţa Supremă şi de la Curtea de Apel Ploieşti fără de care nu se poate demara procedura de extrădare a lui Sebastian Ghiţă.

Documentele vor fi trimise în Serbia imediat ce acestea vor fi traduse în limba sârbă, spune Tudorel Toader.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Victor Ponta
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close