Antena 3 CNN Actualitate De frica poliţiei, un copil de 12 ani s-a aruncat de pe un pod înalt de 10 metri (VIDEO)

De frica poliţiei, un copil de 12 ani s-a aruncat de pe un pod înalt de 10 metri (VIDEO)

De frica poliţiei, un copil de 12 ani s-a aruncat de pe un pod înalt de 10 metri (VIDEO)
Sursa foto: Pod
10 Iul 2009   •   19:51

Mai bine ar fi murit, decât să ajungă pe mâna poliţiştilor. Aşa a gândit un copil de doar 12 ani, suspectat că a furat o bicicletă. Încolţit de un poliţist, minorul s-a aruncat de pe un pod de 10 metri peste liniile de cale ferată. Moartea, însă, a schimbat macazul şi l-a ocolit pe copil.

Comisarul Mircea Cristea, şeful Biroului investigaţii criminale Mediaş, povesteşte că totul a început când ?Poliţia Mediaş a fost sesizată de un cetăţean, despre faptul că după ce a lipsit în cursul zilei de la domiciliu, la întoarcere a constatat dispariţia unei biciclete. Principalul suspect: un copil de 12 ani, despre care poliţiştii spun că nu era la primul furt.

Băiatul a fost găsit pe o stradă din Mediaş. Acesta a negat îniţial fapta, apoi a recunoscut că a şi vândut bicicleta furată. Mai mult, a şi indicat poliţiştilor zona şi imobilul unde a vândut bicicleta.

Din declaraţiile poliţistului, minorul nu părea speriat şi nici nu încercase să scape, asta până când au ajuns în dreptul pasajului peste calea ferată. Brusc, copilul s-a urcat pe balustradă şi s-a aruncat pe şinele de tren. Nici poliţistul, nici sora minorului nu au reuşit să-l prindă pe copil, înainte de a sări. Soarta copilului, însă, a făcut ca în cădere să nu atingă nicio linie de înaltă tensiune şi să nu fie călcat de vreun tren.

Băiatul fost transportat la spital, unde medicii nu ştiau ce parte a corpului să-i ghipseze mai întâi. Pentru gestul disperat al copilului, nu pare să existe niciun vinovat şi nici nu s-a deschis o anchetă. Dacă ar fi murit, însă, probabil anchetele ar fi zguduit poliţia din Mediaş. Aşa, este doar un copil grav rănit, care a avut o ieşire necontrolată.



Observator

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close