Antena 3 CNN Actualitate De miercuri încep din nou ninsorile

De miercuri încep din nou ninsorile

De miercuri încep din nou ninsorile
22 Ian 2008   •   18:00

Vremea se va răci începând de miercuri după-amiază. În Capitală ploaia din timpul zilei se va transforma spre seară în ninsoare şi se va forma polei, datorită răcirii prognozate, a declarat, marţi, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu. "În ziua de miercuri va începe să plouă mai întâi în vestul ţării, după care unda de precipitaţii va traversa întreaga ţară şi se va transforma spre seară în ninsoare.

Cantităţile de precipitaţii nu vor fi însă atât de mari încât să fie necesară emiterea unei atenţionări meteorologice", a declarat Ion Sandu în conferinţa de presă de la Ministerul Mediului. Acesta a mai spus că începând de miercuri după-amiază şi până vineri dimineaţă vremea va avea din nou aspect de iarnă în Bucureşti.

Temperaturile vor scădea cu câteva grade faţă de cele din ultimele două zile, urmând ca de vineri vremea să se încălzească din nou. Potrivit lui Sandu, România va mai fi traversată de un front atmosferic cu precipitaţii şi temperaturi scăzute şi în data de 27 ianuarie, acela urmând a fi chiar mai acut decât cel de miercuri. Sandu a mai precizat că în special noaptea şi dimineaţa devreme în Bucureşti se va produce polei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close