Antena 3 CNN Actualitate De unde ştie Elena Udrea ce subiecte se vor discuta în emisiunea Sinteza Zilei? (VIDEO)

De unde ştie Elena Udrea ce subiecte se vor discuta în emisiunea Sinteza Zilei? (VIDEO)

De unde ştie Elena Udrea ce subiecte se vor discuta în emisiunea Sinteza Zilei? (VIDEO)
Sursa foto: gadea
15 Apr 2010   •   21:51

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei a povestit joi o întâmplare cel puţin neobişnuită. Producătoarea emisiunii a fost sunată de purtătorul de cuvânt al ministrului Elena Udrea, care i-a transmis două comunicate de presă, susţinând că ştie ce subiecte urma să abordeze Mihai Gâdea în emisiunea de joi seară. Prezentatorul a menţionat că despre subiectele respective discutase, la telefon, numai cu producătoarea emisiunii.

"Doamna Udrea ştie că în această seară voi aborda două subiecte şi a trimis două comunicate. Despre subiectele pe care vroiam să la abordez vorbisem doar la telefon cu producătoarea emisiunii, Mihaela. Unul dintre subiecte nici nu este în presa de azi, pentru ca să se fi gândit doamna Udrea că aş putea să îl abordez" a spus Gâdea.

Mihai Gâdea a lansat un concurs pentru telespectatori. De unde ştia Elena Udrea subiectele care urmau să fie discutate la Sinteza Zilei?

?Fie a, de la Aliodor Manolea, fie b, de la admiratorii doameni Udrea, care intră în direct la emisiuni, fie c, de la ascultătorii domnului Gâdea??



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Udrea Sinteza Zilei
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close