Antena 3 CNN Actualitate De ziua lor, motocicliştii continuă campania ?Existăm în trafic?

De ziua lor, motocicliştii continuă campania ?Existăm în trafic?

De ziua lor, motocicliştii continuă campania ?Existăm în trafic?
10 Mai 2008   •   13:47

Asociaţia Motocicliştilor din România a împărţit pliante în cadrul unei campanii de conştientizare a şoferilor. Asta după ce numărul accidentelor în care au fost implicate vehiculele pe două roţi a crescut în primele patru luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă din 2007.

Asociaţia Motocicliştilor din România a împărţit pliante de conştientizare a şoferilor chiar de Ziua Motocicliştilor Români. Ei speră ca prin această acţiune să scadă numărul accidentelor în care sunt implicaţi motocicliştii. În primele patru luni ale acestui an au fost înregistrate în Bucureşti nu mai puţin de 229 de accidente, faţă de 188 de accidente înregistrate în primele patru luni ale anului trecut. Doi oameni au murit, 79 au fost răniţi grav şi 173 răniţi uşor. Tot din statistici reiese că vinovaţii principali de producerea acestor accidente sunt, în proporţie de 54,6%, conducătorii autovehiculelor.

Asociaţia va demara şi o campanie adresată doar motocicliştilor, prin care se urmăreşte conştientizarea acestora cu privire la puterea şi pericolul pe care îl reprezintă bolizii cu care ies în trafic.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close