Antena 3 CNN Actualitate Decizie luată în ultimul moment de Guvern. Elevii şi studenţii sunt cei vizaţi

Decizie luată în ultimul moment de Guvern. Elevii şi studenţii sunt cei vizaţi

Decizie luată în ultimul moment de Guvern. Elevii şi studenţii sunt cei vizaţi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Noi 2016   •   22:41

Guvernul a decis să acorde bilete de tren gratuite pentru elevii și studenții care votează la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Gratuitatea este valabilă numai pentru biletele dus-întors.

Pentru ca elevii și studenții care vor să voteze la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Guvernul României a adoptat marți o Ordonanță de Urgență prin care aceștia beneficiază de transport gratuit cu trenul, în perioada 8-12 decembrie. Gratuitatea este valabilă pentru călătoriile cu trenul dus-întors, de la localitatea unde elevul sau studentul studiază la localitatea de domiciliu, cu tren regio şi interregio, scrie News.ro.

Biletul de tren se eliberează la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj, pe baza actului de identitate şi a carnetului de elev/student. Elevii și studenții cu drept de vot care vor să beneficiez de această gratuitate trebuie să știe că aceasta este valabilă numai la procurarea biletului dus-întos. Pe bilet  se vor menţiona numele şi  prenumele beneficiarului, codul numeric personal, seria şi numărul actului de identitate, calitatea elev/student.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close