Deputat PMP despre prinderea lui Ghiță: ”Orice om puternic din țara asta are un frate prost. Așa i s-a întâmplat și domnului Băsescu”

14 Apr 2017   •   16:25
Deputat PMP despre prinderea lui Ghiță: ”Orice om puternic din țara asta are un frate prost. Așa i s-a întâmplat și domnului Băsescu” Foto: Facebook/Corneliu Bichinet

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a declarat, vineri, la RTV, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghita, ca "orice om puternic din tara asta are un frate prost" si ca la fel i s-a intamplat si unuia mai bun si mai valoros decat Ghita, respectiv lui Traian Basescu, presedintele partidului din care el face parte, informeaza News.ro.

 Referindu-se la modul in care a fost prins Sebastian Ghita, deputatul PMP a afirmat: "Orice om puternic din tara asta - si Ghita e un om puternic si inteligent, fara sa il fac erou - are un frate prost. Asa i s-a intamplat din nefericire unuia si mai bun si mai valoros decat Ghita, domnului Basescu, presedintele partidului meu. Nu i-au facut toti din jur rau cat i-a facut din greseala fratele sau. Asa s-a intamplat si cu Ghita".

x close