Antena 3 CNN Actualitate Deputații au adoptat proiectul de lege privind combaterea și prevenirea spălării banilor după reluarea votului. Scandal în plen

Deputații au adoptat proiectul de lege privind combaterea și prevenirea spălării banilor după reluarea votului. Scandal în plen

Deputații au adoptat proiectul de lege privind combaterea și prevenirea spălării banilor după reluarea votului. Scandal în plen
24 Oct 2018   •   12:54

Update: Camera Deputaţilor a reluat miercuri votul asupra proiectului legii privind combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului care a fost iniţial respins, fiind totuşi în final adoptat. 

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a cerut reluarea votului la proiectul legii privind combaterea pe motiv că au fost "colegi în sală care nu apărut la vot". 

După reluarea votului, proiectul a fost adoptat cu 170 voturi pentru şi 70 contra. "Proiectul de lege a fost adoptat. V-aţi bucurat prea devreme", a afirmat preşedintele de şedinţă Florin Iordache. 

Iniţial proiectul a fost respins de Camera Deputaţilor, fiind întrunite doar 163 de voturi din cele 165 necesare. 

Știrea inițială

Camera Deputaţilor a respins miercuri proiectul de lege pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, nefiind întrunite voturile necesare pentru adoptare. 

S-au înregistrat 163 voturi pentru, 115 voturi împotrivă şi 4 abţineri. Pentru adoptarea proiectului ar fi fost necesare 165 de voturi. 

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Florin Iordache, a anunţat că proiectul nu a întrunit numărul de voturi. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close