Antena 3 CNN Actualitate Deputaţii vor să le dea elevilor "stix-uri de memorie" (VIDEO)

Deputaţii vor să le dea elevilor "stix-uri de memorie" (VIDEO)

Deputaţii vor să le dea elevilor "stix-uri de memorie" <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Apr 2008   •   19:36

Deputaţii vor ca fiecare elev să aibă de la stat un stick de memorie, chiar dacă puţini ştiu ce e şi cum se foloseşte. Deputaţii laudă de la tribuna parlamentului stick-ul de memorie. Conform proiectului de lege, fiecare elev ar trebui să-l primescă, gratuit, la începutul unui ciclu de studii. Când a venit vorba de utilitate, însă, deputaţii s-au pierdut printre cuvinte.

?E o posibilitate foarte uşoară de a avea memorie la tine prin care să înmaganizezi...înmaganizezi acest material?, a spus Marton Arpad, deputat UDMR. ?În lege, este stabilit valoarea minimă... maximă pe care trebuie să... poate să o acorde acest ştic de memorie, deci acest băţ de memorie?, a spus şi deputatul PRM Adrian Moisoiu.

DEPUTAŢII DISCUTÂND DESPRE STIX-URILE DE MEMORIE

Deputatul UDMR, Marton Arpad a dus mai departe gafele colegilor săi numind stick-ul de memorie ?stix?. ?Dacă nu ai un calculator sau dacă nu ai un laptop, măcar acasă, atunci degeaba ai stixul la tine, că te uiţi la el?, a spus Marton Arpad. Profesorii însă, împărtăşesc părerea deputatului UDMR.

Profesoara Cristina Miron a declarat că "majoritatea copiilor nu au ce să facă cu acest stick pentru că nu au unde să lucreze cu el?. Cam de aceeaşi părere sunt şi profesorii. Elevii apreciază ?cadoul? însă consideră că le-ar fi necesare mai multe calculatoare sau măcar câte unul în fiecare clasă.

Iniţiativa legislativă mai are însă un hop de trecut, şi anume votul din plenul Senatului.

Observator

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close