Antena 3 CNN Actualitate Deputatul USR Tudor Benga are COVID-19

Deputatul USR Tudor Benga are COVID-19

Deputatul USR Tudor Benga a transmis, vineri, că testul pe care l-a făcut pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Anunțul vine la o zi după ce și Dan Barna a anunțat că este infectat cu SARS-CoV-2.

Deputatul USR Tudor Benga are COVID-19
Sursa foto: Facebook
de Dan Gabor    |    27 Noi 2020   •   18:15

„Astăzi (vineri - n.r.) am primit rezultatul testului efectuat luni și mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu COVID-19. Am simptome încă de duminică seară, evoluția lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor și sunt încrezător că se va dovedi o formă ușoară”, a spus deputatul Tudor Benga.

Benga precizează că medicul de familie i-a recomandat izolare la domiciliu pentru două săptămâni.

„Probabil veți auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare. Mă bucur să văd că numărul de cazuri noi pe ziua de azi pare să indice începutul unei scăderi, însă e foarte important să vă protejați și să respectați măsurile de prevenție. Sănătate multă tuturor, mulțumesc pentru mesajele primite de luni seară încoace, sunt bine, și ne reauzim curând”, a conchis Benga.

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat joi că a contactat virusul SAR-CoV-2

”Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare.

Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online.

Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție.

Trecem și peste asta”, a scris Dan Barna, joi, pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 Tudor Benga Dan Barna
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close