Antena 3 CNN Actualitate Descinderi de amploare. Percheziții la sediul unei instituții publice

Descinderi de amploare. Percheziții la sediul unei instituții publice

Descinderi de amploare. Percheziții la sediul unei instituții publice
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Apr 2016   •   14:24

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat miercuri dimineața 12 percheziții în trei localități, la o instituție publică și la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor fraude în domeniul achizițiilor publice, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, polițiștii au descins în 12 locații din municipiul Craiova (4), comuna Cârcea (2) și în comuna Mârșani (6) la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor fraude în domeniul achizițiilor publice în perioada 2011-2014, dar și la sediul unei instituții publice locale.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri, iar pentru audieri au fost conduse la sediul IPJ Dolj 10 persoane cu vârste cuprinse între 35 și 65 de ani.

La acțiune au participat și polițiști de la formațiunile de ordine publică și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

×
Subiecte în articol: perchezitii descinderi
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close