Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Interlopii de care nu se atinge statul de drept

Descoperiți. Interlopii de care nu se atinge statul de drept

Descoperiți. Interlopii de care nu se atinge statul de drept
20 Oct 2018   •   23:36

Clanul Duduienilor a blocat un cartier întreg și a chemat spuma maneliștilor la priveghi. Fratele vestitului Fane Spoitoru, Migdal, a aprins războiul în lumea interlopă din Capitală. Dedicație fără număr la înmormântarea temutului Segher. Adi Minune și Copilul de Aur au cântat răposatului.

„Împăratul lumii interlope” i-a pus taxă de șmecherie lui Leo de la Strehaia. „Nu te lasă în viață fără să îmi fac șmecheria cu tine” sunt doar câteva titluri din presă și doar din ultimele săptămâni. Ele sunt în fiecare zi peste tot fiindcă interlopii au devenit vedete, la fel ca asistentele TV sau cântărețele. Au bani fără număr, mașini scumpe, kilograme de aur pe ei, femei multe, sunt de temut. 

Interlopii din România nu sunt discreți, nu se uită mereu peste umăr să nu-i ia Poliția, nu angajează bancheri pe sume colosale ca să le spele banii negri, să nu cumva să se ducă la pușcărie pentru evaziune fiscală. 

Răfuielile se fac în văzul lumii, cum este cazul lui Marian Dănut Soare de la Brăila, din clanul Cordunenilor, care a sărit la bătaie într-un restaurant și avea la el șapte cuțite când l-au săltat mascații. A fost lăsat în libertate după ce în 2005 a mai și omorât un asistent medical în plină stradă și a scăpat basma curată, statul de drept constatând că a fost legitimă apărare. Apoi, tot statul de drept i-a refuzat soției sale ordin de restricție, aceasta neavând altă soluție decât să se întoarcă acasă la soțul violent. 

Când s-a mai trezit vreun procuror să se ia de ei, cum ar fi procurorul Iacobescu, acesta a fost linșat și aproape dat afară din magistratură. 

Exemplele nu se opresc aici. Urmăriți mai multe în materialul de mai jos, prezentat de Andreea Sava la emisiunea „Descoperiți”. 

 

 


 

×
Subiecte în articol: Descoperiți
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close