Antena 3 Actualitate Despre datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei faţă de România, în această seară la „Sinteza zilei”

Despre datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei faţă de România, în această seară la „Sinteza zilei”

22 Sep 2011   •   19:49
Despre datoria de 19 miliarde de euro a Germaniei faţă de România, în această seară la „Sinteza zilei”
Sursa foto: Foto: Intact Images
Săptămâna trecută, la „Sinteza Zilei”, ai urmărit dezvăluiri în exclusivitate despre cele 8 miliarde de dolari pe care România le are de recuperat de la ţări care ne sunt datoare şi cum statul român nu face nimic pentru asta.

În această seară, află o altă datorie ţinută la secret. Invitatul special al lui Mihai Gâdea este Radu Golban, economistul român stabilit în Germania care a descoperit o datorie istorică a Germaniei faţă de România, o datorie de 19 miliarde de euro.

De ce nu face nimeni nici un demers pentru a recupera o datorie egală cu cea pe care o are România faţă de FMI? Dezvăluiri şocante în această seară, la „Sinteza Zilei”, de la ora 21.45, la Antena 3.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu Mihai Gâdea şi invitaţii săi accesând blogul emisiunii: http://www.antena3.ro/sinteza_zilei/.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close