Antena 3 CNN Actualitate Detalii şocante în cazul reţelei de trafic de minori din Braşov

Detalii şocante în cazul reţelei de trafic de minori din Braşov

Detalii şocante în cazul reţelei de trafic de minori din Braşov
Sursa foto: Foto: bzi.ro
12 Apr 2012   •   20:39

Detalii şocante ies la iveală în cazul reţelei din Braşov care a transformat zeci de băieţi într-o marfă vie. Politicieni, ambasadori, poliţişti şi chiar preoţi s-ar fi numărat printre clienţii fideli, care apelau la serviciile lor sexuale. Mărturiile aparţin mai multor tineri racolaţi de liderul reţelei, Dodo Ferenţ.

Printre clienţii care frecventau clubul gay s-ar fi numărat chiar şi preoţi sau călugări, povesteşte acest tânăr.

În club nu putea intra oricine. Pentru a putea participa la petrecerile private organizate de membrii reţelei era nevoie de o recomandare venită de la o persoană de încredere.

Odată ajunşi în club, în spatele uşilor închise, ar fi avut loc adevărate orgii, stropite cu alcool şi droguri. Victime erau chiar tinerii care căzuţi în plasa traficanţilor.

Poliţia însă se fereşte să vorbească deocamdată. Mai au nevoie de probe. Atata timp cat nu au fost implicate aceste persoane, raporatat la relatii sexuale cu minori, identitatea lor nu poate fi divulgata.

Magistraţii vor judeca mâine recursul la propunera de arestare prevenitvă a celor şase membri ai reţelei reţinuţi în dosar. Printre ei, cardiologul acuzat de viol şi liderul reţelei, Dodo Ferenţ.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close