Antena 3 Actualitate Dezastru anunțat pentru transportatorii români

Dezastru anunțat pentru transportatorii români

21 Ian 2020   •   21:24
Dezastru anunțat pentru transportatorii români Foto: pixabay.com

Președintele Federației operatorilor români de transport (FORT), Augustin Hagiu, a explicat, pentru DC News, dezastrul care se va abate asupra transportatorilor români, după ce Comisia TRAN a Parlamentului European a aprobat marți acordul pentru reforma sectorului de transport rutier.

'Asta înseamnă că ieșim din ceea ce reprezintă competiția cu transportatorii vestici. Există două soluții la Pachetul de Mobilitate dacă va rămâne și va produce efecte în această formă. Fie îți faci firmă în străinătate, deja au început să curgă ofertele pentru firme specializate, care, vezi Doamne, ajută firmele românești să își deschidă business în Germania, fie închizi firma pentru că șoferii pleacă. De ce vor pleca șoferii români? Pentru că atâta timp cât nu mai ești competitiv, nu mai poți să iei comenzi, nu mai poți să îți onorezi clienții din Europa. Automat vei intra în incapacitate de plată, te duci către insolvență, faliment.' a spus Hagiu pentru DC News.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close