Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri din dosarul şpăgilor din MAI. Poliţistul Liviu Ungureanu: Sunt jocuri de putere. Dau în judecată ziarul care mi-a prejudiciat imaginea

Dezvăluiri din dosarul şpăgilor din MAI. Poliţistul Liviu Ungureanu: Sunt jocuri de putere. Dau în judecată ziarul care mi-a prejudiciat imaginea

de M.Z.    |    12 Iul 2013   •   21:06

Poliţistul Liviu Ungureanu, cel implicat în scandalul şpăgii cu peşte şi vin din Ministerul de Interne, consideră că tot ce i se întâmplă este un "joc de putere", "o cacealma" şi este pregătit să dea în judecată ziarul care a publicat "lista şpăgii".

 
"Lista (scrisă de mână care a apărut în presă - n.r.) conţine multe date false. (...) Probabil că sunt nişte jocuri de putere. E o calcealma. (...) Am să acţionez în instanţă respectivul cotidian", a declarat Liviu Ungureanu, fost chestor de poliţie, vineri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
Fostul şef din Poliţie a spus că a lucrat la dosare precum - FNI, FNA şi Banca agricolă, privatizarea Romtelecom, Flota, Rafo, Petromidia, scandalul de spionaj din 2007.

 

×
Subiecte în articol: ungureanu Subiectiv
Parteneri
Horoscopul zilei, 23 martie 2023. Zodia care are noroc în dragoste
x close