Antena 3 Actualitate Dezvăluiri după ancheta de la Spitalul Tractorul: Medicii fac frecvent schimb de parafe pentru a se ACOPERI, spitalul are bani, dar nu-i foloseşte

Dezvăluiri după ancheta de la Spitalul Tractorul: Medicii fac frecvent schimb de parafe pentru a se ACOPERI, spitalul are bani, dar nu-i foloseşte

de M.Z.    |    11 Mar 2015   •   14:50

Ancheta de la Spitalul Tractorul din Braşov scoate la iveală lucruri incredibile despre haosul din instituţia medicală. 

 
În cazul doctoriţei care a lăsat-o să plece pe bătrâna găsită ulterior moartă, comisia a stabilit că aceasta nu doar că făcea tura unei colege, ci chiar schimbase parafele cu aceasta. Practică de altfel extrem de întâlnită, dar ilegală, susţine comisia. 
 
În ceea ce priveşte pacienţii transportaţi în portbagaj, în vreme ce spitalul se plânge că nu a avut bani să cumpere o altă ambulanţă, comisia a stabilit că unitatea sanitară avea la dispoziţie un excedent de peste 1,2 milioane de lei, bani pe care nu i-a folosit. Şi nici măcar nu a cerut o ambulanţă nouă. 

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a cerut o anchetă în cazul bătrânei care a fost găsită moartă de frig, pe un câmp, după ce a fost lăsată să plece în pijamale şi papuci din Spitalul "Tractorul" din Braşov.
 

×
Subiecte în articol: spital

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close