Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri-șoc despre spionii care au împânzit Bruxelles-ul

Dezvăluiri-șoc despre spionii care au împânzit Bruxelles-ul

Dezvăluiri-șoc despre spionii care au împânzit Bruxelles-ul
Sursa foto: foto: Pixabay.com
10 Feb 2019   •   13:46

Antena 3 prezintă în exclusivitate dezvăluiri incredibile despre spionii care s-au activat în România exact acum, înaintea alegerilor.

Sunt interese uriașe în anul electoral 2019.

Cum a ajuns România la răscrucea spionilor? Ce presiuni uriașe se fac din partea marilor poli de putere?

Cum recunoaștem spionii și agenții de influență? Unde se întâlnesc și cum acționează spionii din România?

Vin cifre de ultimă oră inclusiv despre spionii chinezi și ruși de la Bruxelles.

Toate detaliile, în ediția specialî News Magazine, de la ora 13.00.

SCENARIU DE ULTIMĂ ORĂ: KLAUS IOHANNIS A TRĂDAT

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține într-un comentariu că președintele Klaus Iohannis a tradat interesele strategice ale României și ale partenerului american în favoarea Rusiei și Germaniei în Cczul gazoductului Nord Stream 2.

”În acest moment, nu mai există nici cea mai mică îndoială. Președintele Klaus Iohannis a trădat România. În interesul Rusiei și Germaniei. În timp ce întreg Guvernul și majoritatea parlamentară, susținuți de partenerul nostru startegic, Statele Unite, și de majoritata covârșitoare a membrilor Uniunii Eurpene se opun proiectului gazoductului ruso-german numit Nord Stream 2, Klaus Iohannis merge în contrasens.

Pe mâna Rusiei și a Germaniei. O combinație criminală la care – nu știu de ce nu mă mir – au aderat promt Austia și Olanda. În această situație ne aflăm. Drumurile politice se despart. Germania a bătut palma Rusia iar în atașul ei, cum s-a mai întâmplat în istorie, au venit Austria și Olanda. Toate celelate state sunt contra. Și nu întâmplător", a scris Sorin Roșca Stănescu.

INVAZIE DE SPIONI RUȘI ȘI CHINEZI LA BRUXELLES

Presa germană scrie că 200 de spioni ruși și 250 de spioni chinezi acționează în acest moment la Bruxelles, unde sunt toate instituțiile europene.

Divizia de securitate internă a Serviciului European de Acțiune Externă  a avertizat că există sute de agenți ai serviciilor de informații ruse și chineze în capitala Belgiei. Este vorba de informații venite de la diplomați europeni citați în ediția de weekend a cotidianului german Die Welt.

Conform jurnaliștilor nemți, diplomații sunt atenționați să evite anumite locuri din Bruxelles printre care un restauran și o cafenea din apropierea principalei clădiri a Comisiei Europene și a sediului Serviciului European de Acțiune Externă.

Agenții ruși și chinezi sunt angajați la ambasadele și misiunile comerciale ale țărilor lor, conform articolului publicat de Die Welt.

×
Subiecte în articol: News Magazine Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close