Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante! S-au găsit banii dați pentru spionarea Laurei Codruța Kovesi

Dezvăluiri șocante! S-au găsit banii dați pentru spionarea Laurei Codruța Kovesi

Dezvăluiri șocante! S-au găsit banii dați pentru spionarea Laurei Codruța Kovesi
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Feb 2019   •   16:45

Dezvăluiri-bombă despre acțiunea de spionare a șefei DNA. Anchetatorii au descoperit o sumă de bani suspectă la israelieni din dosarul Black Cube. Se vorbește despre sute de mii de lire sterline care ar fi fost date pentru a fi aflate secretele Laurei Codruța Kovesi. 

Acești bani vor trebui expertizați. Anchetatorii vor să afle de la cine au plecat acești bani și cum au ajuns la acei israelieni. A fost o întreagă anchetă cu privire la acei doi israelieni care au fost arestați preventivi. O parte dintre acuzații au fost recunoscute de către aceștia. Se vorbea la un moment dat de 2-300 de mii de lire sterline pentru întreg proiectul și de un comision care le-ar fi revenit israelienilor de 750 de mii de lire la finalul acestui proiect, după întocmirea dosarului cu informații referitoare la Laura Codruța Kovesi. 

Ancheta a pornit încă din anul 2016, atunci când anchetatorii s-au autosesizat, iar ulterior au fost depuse plângeri din partea tatălui fostei șefe DNA. 

Într-un interviu, Laura Codruța Kovesi a spus că a fost vorba despre telefoane suspecte pe care le primeau ea, tatăl acesteia și alte persoane apropiate. Au existat multe informații contradictorii cu privire la așa-zisa spionare a Laurei Codruța Kovesi. 

×
Subiecte în articol: banii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close