Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri surprinzătoare despre israelienii acuzaţi de ”spionaj”. Notele de plată de la hotel i-au dat de gol

Dezvăluiri surprinzătoare despre israelienii acuzaţi de ”spionaj”. Notele de plată de la hotel i-au dat de gol

Dezvăluiri surprinzătoare despre israelienii acuzaţi de ”spionaj”. Notele de plată de la hotel i-au dat de gol
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Apr 2016   •   11:30

Noi dezvăluiri ies la iveală despre israelienii acuzaţi de spionaj la adresa şefei DNA. Se pare că ziua îi filau pe apropiaţii Laurei Codruţa Kovesi, iar noaptea îşi faceau de cap.

Cei doi ar fi cheltuit sume exorbitante chiar în cazinoul hotelului unde au fost arestaţi, potrivit cancan.ro.

15.000 de euro ar fi cheltuit aceştia pe alcool şi jocuri de noroc. Distracţia lor ar fi început încă din prima zi petrecută în Capitală.

În prima seară au mers împreună la cazino, unde au pariat aproape 3.000 de euro la ruletă, bani pe care i-au pierdut. Pe nota lor de plată ar fi apărut numai băuturi scumpe, şampanie şi whisky, şi mâncare.

Black Cube aruncă bomba: Angajații adunau dovezi privind fapte de corupție

Laura Codruța Kovesi, spionată de firma unui fost șef Mossad

Potrivit DIICOT, Weiner Ron și Geclowicz David, cei doi angajați ai firmei israeliene arestați preventiv, au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător, precum și atacuri de tip phishing în vederea sustragerii de informații din conturi de e-mail.

Rise Project dezvăluie că cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a procurorul șef al DNA. Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, ar fi foști ofițeri de informați și sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan — fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011.

 

 

 

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close