Antena 3 CNN Actualitate DIETĂ. Cum să slăbești 4 kilograme în 3 zile

DIETĂ. Cum să slăbești 4 kilograme în 3 zile

Deşi specialiştii nu o recomandă, există o dietă care vă poate scăpa de 4 kg în 3 zile. Medicii evită să o reecomande deoarece presupune pierderea unui număr mare de kilograme în timp scurt, kilograme care pot fi recâştigate foarte uşor după încetarea dietei.

DIETĂ. Cum să slăbești 4 kilograme în 3 zile
15 Ian 2020   •   23:41

Există mai multe variante și denumiri ale dietei de 3 zile (Dieta Armatei, Dieta Clinicii Cleveland etc.) și nicio instituție medicală nu-și asumă responsabilitatea creării ei și nici nu o recomandă, deoarece pierderea rapidă a kilogramelor nu face decât să ducă la recâștigarea lor,

ZIUA 1 

În prima zi, toate ingredientele vor avea rolul de a stimula metabolismul și de a crea condițiile necesare pentru pierderea în greutate.

Mic dejun: cafea neagră sau ceai negru, ½ grepfrut și o felie de pâine prăjită unsă cu o linguriță de unt de arahide (poți înlocui grepfrutul cu suc natural).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită, ½ ceașcă de ton, ceai negru sau cafea neagră (trebuie să înlocuiești zahărul cu îndulcitori naturali, pentru a reduce caloriile).

Cină: 1 cană de fasole verde, 1 ceașcă de înghețată de vanilie, 1 porție de morcovi și 100 grame carne slabă (înghețată trebuie să fie cu puține calorii, iar morcovii pot fi înlocuiți cu sfeclă).

ZIUA 2 

Acum poți să mănânci mai consistent, dar fără exagerări. Nu sări peste mese și consumă următoarele:

Mic dejun: ½ banană, cafea neagră sau ceai negru, 1 ou fiert tare și 1 felie pâine prăjită – indulcitorul și oul îți vor oferi energia necesară pentru durata zilei.

Prânz: 6 biscuiți și o ceașcă de brânză de vaci – această combinație îți va permite să-ți păstrezi apetitul pentru cină.

Cină: 1 ceașcă de broccoli, ½ banană, 1 ceașcă de înghețată de vanilie, 2 crenvurști, ½ ceașcă de morcovi (broccoli poate fi înlocuit cu varză, iar înghețată trebuie să fie scăzută în grăsimi), scrie cosmopolitan.ro. 

ZIUA 3

În ultima zi de dietă rapidă, asigură-te că respecți cu strictețe meniul de mai jos:

Mic dejun: brânză Cheddar, 5 biscuiți, ceai negru sau cafea neagră și un măr (nu renunta nici acum la inducitori).

Prânz: 1 felie de pâine prăjită și un ou fiert tare – această masă îți va stimula metabolismul și va păstra apetitul moderat pentru cină.

Cină: 1 ceașcă de morcovi, 1 ceașcă de conopidă, 1 ceașcă de ton, ½ ceașcă de înghețată de vanilie și 1 ceașcă de pepene galben.

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close