Antena 3 CNN Actualitate DIETA lui Cătălin Crișan. Peste 30 de kilograme în doar două luni

DIETA lui Cătălin Crișan. Peste 30 de kilograme în doar două luni

 DIETA lui Cătălin Crișan. Peste 30 de kilograme în doar două luni
06 Feb 2019   •   18:22

DIETA. Cântăreţul Cătălin Crişan (51 de ani) a reuşit să slăbească peste 32 de kilograme în două luni şi jumătate mâncând de cinci ori pe zi. Dieta lui Cătălin Crişan a devenit celebră în urmă cu câţiva ani în rândul celor care vor să scape de kilogramele în plus.

DIETA. Regimul cunoscut acum sub numele de dieta lui Cătălin Crişan este recomandat persoanelor care vor să slăbească mai mult de 15 kilograme. Cântăreţul a apelat la un medic specialist pentru că se îngrăşase foarte mult, ajungând la 104 kilograme. Ideea de bază în dieta lui Cătălin Crişan era prevenirea senzaţiei de foame. Motiv pentru care artistul mânca de cinci ori pe zi, din trei în trei ore.

DIETA durează 66 de zile şi este structurată pe 6 etape. Dieta lui Cătălin Crişan presupune, pe lângă respectarea etapelor, şi mişcare. După ce a reuşit să slăbească, artistul a mărturisit că a păstrat unele obiceiuri deprinse în timpul dietei: a renunţat la făinoase şi dulciuri, iar când mănâncă friptură, se asigură că, dacă vrea să mănânce fructe, o face după cinci ore.

În ce constă DIETA, pe Adevărul.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close