Antena 3 CNN Actualitate Din 2009 corturile ar putea fi interzise pe plaja din Vama Veche

Din 2009 corturile ar putea fi interzise pe plaja din Vama Veche

Din 2009 corturile ar putea fi interzise pe plaja din Vama Veche
23 Mai 2008   •   21:20

Corturile ar putea fi interzise pe plaja de la Vama Veche. Ideea aparţine Direcţiei Apelor Române Dobrogea Litoral, însă nu este împărtăşită de primarul din Limanu şi nici de membrii Asociaţiei Vama Veche. Autorităţile din Vama Veche vor să impună nişte reguli pentru ca staţiunea să nu se transforme într-una obişnuită.

Printre ele se regăsesc propuneri binevenite precum înlocuirea mobilierului din plastic cu mobilier de lemn şi plasarea de umbrele fără reclame. S-a strecurat însă şi una nu tocmai pe placul turiştilor şi al organizaţiilor interesate de Vama Veche: interzicerea corturilor. Nu toţi semnatarii protocolului Salvaţi Vama Veche vad cu ochi buni această propunere. Preşedintele Asociaţiei Salvaţi Vama Veche, Mircea Toma, nu agreează ideea şi susţine păstrarea brandului staţiunii.

Proprietarii de pensiuni ar fi bucuroşi să se interzică instalarea corturilor în staţiune. Ei spun că plajele sunt murdare din cauza turiştilor care vin cu cortul. Pentru acest sezon vor fi montate peste trei sute de pubele pentru strângerea resturilor menajere.

Antena 3

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close