Antena 3 CNN Actualitate Din cauza unei erori birocratice, trei copii au petrecut 12 ore în sediul Ambulanţei

Din cauza unei erori birocratice, trei copii au petrecut 12 ore în sediul Ambulanţei

Din cauza unei erori birocratice, trei copii au petrecut 12 ore în sediul Ambulanţei
24 Aug 2008   •   20:19

Trei copii de etnie rromă au stat 12 ore în sediul Ambulanţei Baia Mare, până au fost acceptaţi la un centrul pentru primirea minorilor. Copiii au între 1 şi 5 ani şi au fost luaţi de salvare, odată cu mama lor care trebuia să nască. Mama celor trei copii a alertat ambulanţa la miezul nopţii, când a început travaliul şi a fost dusă la spital.

Cei trei copii au fost luaţi şi dusi la serviciu de ambulaţă, pentru că tatăl lor era plecat. Şi-au petrecut noaptea la sediul Ambulanţei Baia Mare. Iniţial, au fost refuzaţi de centru de primire a minorilor, la care au apelat dispecerii de la salvare, pentru că nici un membru al conducerii centrului nu se afla acolo. Pănă la urmă cei trei copii au fost acceptaţi la Centrul Maternal din Baia Mare, dar oficialii de la protecţia copiilor spun că ar putea să-i demită pe cei care au decis să îi refuze pe micuţi.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş va face o anchetă specială la locuinţa familiei din localitatea Seini. Dimineaţă, când a apărut, tatăl copiilor a declarat că ambulanţa i-a fi luat copiii abuziv, pentru că acasă era bunica acestora.

Antena 3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close