Antena 3 CNN Actualitate Dinamo şi-ar putea cumpăra un avion de 21 de milioane de dolari

Dinamo şi-ar putea cumpăra un avion de 21 de milioane de dolari

Dinamo şi-ar putea cumpăra un avion de 21 de milioane de dolari
28 Iul 2008   •   11:31

După un debut ?spectaculos?, 1-1 cu Pandurii, în Prima Ligă, Dinamo visează la finale de cupe europene. La care nu se va deplasa oricum, ci nici mai mult nici mai puţin decât cu un luxos Boeing 737. Potrivit publicaţiei Cancan, FC Dinamo este pe cale de a achiziţiona un avion ultraluxos pe care l-ar folosi pentru a se deplasa la meciurile din străinătate. Preşedintele executiv al clubului, Cristi Borcea s-a înţeles cu Ion Ţiriac de la care va cumpăra aparatul de zbor, în valoare de 21 de milioane de dolari.

Luxosul avion are 44 de locuri, 4 în secţiune vip şi 40 business. De asemenea, Boeingul dispune de un salon cu toate dotările şi un bar high class.

Potrivit unor surse din cadrul Dinamo, citate de Cancan, avionul urmează să fie achiziţionat şi vopsit în culorile echipei.

Prin această achiziţie, Cristi Borcea ar intra în cercul restrâns al proprietarilor de avioane de lux, în acelasi rând cu Donald Trump (Boeing 727-23), Roman Abramovich (767-33A), Sultanul din Brunei (747-430), miliardarul Mark Cuban (767-277), Bill Gates (Bombardier BD-700 Global Express) sau Harrison Ford (Cessna 525B CJ3). Dintre echipele de fotbal, Real Madrid deţine un avion, botezat ?La Saeta? (Sageata), utilizat atât de cei de la baschet, cât şi de echipa de fotbal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close