Antena 3 CNN Actualitate Directorul ADP Sector 1, Alin Vieru, trimis în judecată pentru luare de mită

Directorul ADP Sector 1, Alin Vieru, trimis în judecată pentru luare de mită

Directorul ADP Sector 1, Alin Vieru, trimis în judecată pentru luare de mită
12 Mar 2018   •   16:43

Directorul general al Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 1, Alin Vieru, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

În acelaşi dosar au fost deferiţi justiţiei consilierul local Viorel-Daniel Chirvasă şi Anca-Maria Gagu, şef al Serviciului Juridic din cadrul ADP Sector 1, ambii acuzaţi de mărturie mincinoasă.

"În perioada iunie-iulie 2017, inculpatul Vieru Alin, în calitatea menţionată mai sus, prin intermediul subordonatului său Stoian Alin-Nicolae, inspector de specialitate în cadrul Serviciul Tehnic, a pretins de la reprezentantul unei asocieri de firme (martor în cauză) plata unui procentaj de 10% (în total 1.804.800 lei) din valoarea unui contract de prestări servicii în favoarea beneficiarului ADP Sector 1. Banii respectivi au fost pretinşi de inculpat în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu ce vizau derularea în bune condiţii a contractului respectiv", se precizează într-un comunicat comunicat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: judecata luare de mita dosar
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close