Antena 3 CNN Actualitate Directorul Penitenciarului Giurgiu petrece în costum de puşcăriaş (VIDEO)

Directorul Penitenciarului Giurgiu petrece în costum de puşcăriaş (VIDEO)

Directorul Penitenciarului Giurgiu petrece în costum de puşcăriaş (VIDEO)
Sursa foto: Adrian Dicu
15 Ian 2009   •   15:34

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi magistraţi s-au făcut de râs sau, mai rău, au rămas fără slujbă, după ce au fost surprinşi în ipostaze jenante. Ultimul caz de acest fel este prezentat de jurnaliştii de la Libertatea. Adrian Dicu, directorul Penitenciarului Giurgiu a fost pozat la o petrecere în care s-a costumat în haine de puşcăriaş.
Petrecerea a avut loc acum doi ani, însă imaginile au ajuns recent pe Internet. Procurorul s-a costumat în puscăriaş, a rugat un coleg să-l încătuşeze. Apoi, a urmat un dans "sălbatic" pe ritmuri de hip-hop.
?Când am ales această costumaţie de cranaval, am vizat să reduc mai multe bariere care existau. Am o concepţie managerială spre deschidere. Am găsit un sistem închistat. Am urmărit să le dau un semnal că sunt aproape de ei. Am avut semnale deosebit de pozitive.? a declarat Adrian Dicu, invitat la emisiunea La Ordinea Zilei, de la Antena 3.

Deşi cazul a atras atenţia Consiliului Superior al Magistraturii, procurorul nu va păţi nimic deoarece a trecut mai bine de un de la incident. În plus, Adrian Dicu era în timpul liber.

Sursă foto: Libertatea
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close