Antena 3 CNN Actualitate Disputa dintre Antena 3 și Laura Codruța Kovesi ajunge la CEDO. Mihai Gâdea: Va fi cel mai spectaculos proces

Disputa dintre Antena 3 și Laura Codruța Kovesi ajunge la CEDO. Mihai Gâdea: Va fi cel mai spectaculos proces

Disputa dintre Antena 3 și Laura Codruța Kovesi ajunge la CEDO. Mihai Gâdea: Va fi cel mai spectaculos proces
24 Oct 2018   •   09:18

Procesul dintre jurnaliștii Antena3 și Laura Codruța Kovesi ajunge la CEDO. Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea marți seară, la ”Sinteza Zilei”.

„Recunoaștem decizia unui instanțe și o respectăm, în ciuda faptului că nu suntem de acord cu ea. Și la CEDO va fi probabil cel mai spectaculos proces cu privire la libertatea presei. Acest proces va fi jurnaliștii Antena3 versus Laura Codruța Kovesi”, a spus Mihai Gâdea, care a precizat că banii au ajuns în contul fostei șefe DNA.

Judecătorii au decis că Laura Codruța Kovesi trebuie să primească suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3.

În iunie 2014, Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată Antena 3 şi mai mulţi jurnalişti, reclamând faptul că în emisiunea "Sinteza Zilei" din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări faţă de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi Mircea Băsescu. 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close