Antena 3 CNN Actualitate Distracţia de la ora de mate. Profesoară batjocorită de elevi, în Timişoara (VIDEO)

Distracţia de la ora de mate. Profesoară batjocorită de elevi, în Timişoara (VIDEO)

Distracţia de la ora de mate. Profesoară batjocorită de elevi, în Timişoara <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Mar 2008   •   19:18

Incidentele din învăţământul românesc par să nu aibă sfârşit. O profesoară din Timişoara a fost ţinta bătăii de joc a elevilor, care au transformat ora de matematică în distracţie maximă încercând să o sperie cu o mască. Totul s-a petrecut la grupul şcolar Emanuil Ungureanu din Timişoara. În imaginile postate pe Internet se vede că profesoara de matematică nu îi controlează în niciun fel pe liceenii care îşi doresc o oră mai distractivă.

LA MATE DAI DE GREU:

Profesoara a continuat să predea ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Inspectoratul Şcolar a declanşat o anchetă la liceul Emanuil Ungureanu şi aşteaptă punctul de vedere al conducerii liceului, pentru a stabili măsurile care vor fi luate.

Nu este pentru prima dată când un cadru didactic este batjocorit de elevi în timpul orelelor de curs. Aproape de fiecare dată, imaginile au fost postate pe Internet, iar măsurile autorităţilor în domeniu s-au lăsat mult aşteptate.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close