Antena 3 CNN Actualitate Divorţul lui Cioacă, o premieră. Poţi divorţa de o persoană pe care eşti acuzat că ai ucis-o?

Divorţul lui Cioacă, o premieră. Poţi divorţa de o persoană pe care eşti acuzat că ai ucis-o?

Divorţul lui Cioacă, o premieră. Poţi divorţa de o persoană pe care eşti acuzat că ai ucis-o?
11 Sep 2008   •   12:53

Poliţistul Cristian Cioacă s-a prezentat joi la primul termen de judecare a divorţului intentat soţiei sale Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu un an. Judecătoria Braşov a hotărât ca aceasta să fie reprezentată în dosarul de divorţ de mama ei, în calitate de curator special.

La cererea avocatei lui Cioacă, şedinţa a vut un caracter secret, pentru protearea unor informaţii de natură personală.

Procesul de divorţ intentat de Cioacă este o premieră, având în vedere că acesta vrea să divorţeze de o persoană pe care este acuzat şi că a ucis-o. "Solicitarea de divorţ a lui Cioacă este o premieră, cel puţin după câte ştiu eu. Codul de Procedură Penală nu prevede această situaţie, mai ales pentru că reclamantul e cercetat pentru infracţiunea de omor tocmai asupra persoanei de care vrea să divorţeze. În opinia mea, ar trebui suspendat dosarul de divorţ până la soluţionarea dosarului de omor al acestuia", a declarat avocata familiei Elodiei, Crina Marinela Radu, la ieşirea din sala de şedinţă.

Motivele invocate de Cristian Cioacă pentru divorţ sunt părăsirea domiciliului conjugal şi relatiile extraconjugale pe care aceasta le-a întreţinut înainte de dispariţie. Cioacă solicită custodia fiului Patrik şi obţinerea tuturor bunurilor Elodiei Ghinescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close