Antena 3 CNN Actualitate DNA bagă spaima în şefii din fotbal

DNA bagă spaima în şefii din fotbal

DNA bagă spaima în şefii din fotbal
27 Sep 2007   •   19:07

Frica de telefoane ascultate îi pune în gardă pe şefii din fotbal. Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei Bistriţa, considerat ani de zile părintele meciurilor trucate, îi sfătuieşte pe conducătorii de cluburi să vorbească cu grijă la telefon. ?Cei cărora le e frică, să nu vorbească şi să nu facă aranjamente?, este sfatul celui supranumit Lordul Cooperativei. Totul în contextul în care procurorii de la DNA sunt cu ochii pe lumea fotbalului. Mai mulţi oameni din domeniu au fost chemaţi în ultimele zile la audieri.

Pentru procurori trecutul este preţios. Vor să descâlcească transferurile dubioase. Tot scandalul a pornit, se pare, de la mărturia patronului de la Progresul Bucureşti, Constantin Iacov, deranjat de modul în care mai mulţi jucători au ajuns la Poli Timişoara. ?Mi s-au luat fotbalişti pe anumite regulamente înfiinţate peste noapte ca să poată ajunge la un club condus de oameni serioşi, care mai mult au stat pe la Rahova decît în libertate?, a acuzat Iacov.

Au fost multe transferuri dubioase în ultimii ani, în care se poate face lumină dacă telefoanele au fost ascultate. În săptămânile ce vin se pare că toţi conducătorii din fotbal vor trece pe la DNA, iar afacerile murdare din ultimii ani ar putea ieşi la suprafaţă.

Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close