DNA cere urmărirea penală a ministrului muncii Paul Păcuraru

24 Sep 2007   •   22:28
DNA cere urmărirea penală a ministrului muncii Paul Păcuraru
Conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie a cerut luni Preşedinţiei aviz pentru urmărirea penală a ministrului Muncii, Nicolae Paul Anton Păcuraru. Ministrul a declarat în direct la Antena 3 că este surprins de cererea DNA şi că aceasta este o invenţie deoarece procurorii nu l-au investigat în nicio problemă. Conform procurorilor anticorupţie ministrul Muncii este acuzat de luare de mită.

?Nu mi-a dat nimeni niciun pachet de ţigări. Acum aflu acest subiect şi pot garanta că, dacă am primit mită un leu, îmi dau singur demisia din toate funcţiile?, a declarat, luni, ministrul Păcuraru.

Comisia specială de la Cotroceni s-a reunit luni să discute 3 cazuri la cererea DNA. Pe al ministrului justiţiei Tudor Chiuariu, pe al fostului ministru al comunicaţiilor, Szolt Nagy, în acelaşi dosar ca şi Chiuariu privind o ordonanţă având ca obiect un teren pentru Poşta Română. Iar al treilea demnitar, pentru care s-a reunit comisia prezidenţială, este fostul ministru al apărării Victor Babiuc, într-o cu totul altă cauză, privind schimbul de terenuri făcut de MApN cu Gigi Becali la sfîrşitul anilor '90.

COMUNICATUL DNA (pdf)
PĂCURARU: SUNT SURPRINS DE CEREREA DNA - {a}pacuraru_24sept.wav{/a}

Antena3.ro

Parteneri
x close