Antena 3 CNN Actualitate DNA i-a audiat pe Vladimir Cohn şi Cosmin Contra, în aşteptarea lui Gigi Becali

DNA i-a audiat pe Vladimir Cohn şi Cosmin Contra, în aşteptarea lui Gigi Becali

DNA i-a audiat pe Vladimir Cohn şi Cosmin Contra, în aşteptarea lui Gigi Becali
22 Mai 2008   •   10:20

După ce a refuzat în două rânduri confruntarea cu procurorii, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, este aşteptat la DNA. Becali va trebui să dea explicaţii în dosarul privind valiza cu bani din ziua meciului dintre CFR şi Universitatea Cluj. Becali este cercetat pentru două infracţiuni de dare de mită, prima dintre acestea consumându-se în mai 2006, când finanţatorul clubului Steaua a alergat cu sacoşa cu bani pe urmele jucătorilor de la Gloria Bistriţa.

În al doilea dosar, cel legat de scandalul de la Cluj, mai sunt urmăriţi penal Teia Sponte - vicepreşedinte al clubului Steaua, pentru complicitate la dare de mită, Anton Doboş - preşedintele clubului ?Universitatea Cluj?, pentru luare de mită, şi Traian Bendorfean, un prieten al lui Toni Doboş, pentru complicitate la luare de mită.

Într-un alt scandal, legat de transferurile unor fotbalişti de la Dinamo în străinătate, din perioada 1990-2006, fostul acţionar al FC Dinamo, Vladimir Cohn, s-a prezentat la DNA, joi dimineaţă. Acesta a declarat că a fost audiat ca simplu martor, el făcând la vremea respectivă parte din Consiliul de Administraţie al FC Dinamo. ?Transferurile erau decise deja când ajungeau în faţa CA. Judecătorii vor decide dacă transferurile au fost făcute sau nu corect?, a spus Cohn.

În acelaşi dosar s-a prezentat joi la DNA şi fotbalistul Cosmin Contra, pentru a fi audiat în legătură cu transferul său în străinătate. ?Din punctul meu de vedere transferul a fost legal?, a declarat Contra, cu referire la plecarea sa pentru 1,8 milioane de euro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close