Antena 3 CNN Actualitate Doctorul Ralucăi Stroescu, dat în judecată de familia îndoliată

Doctorul Ralucăi Stroescu, dat în judecată de familia îndoliată

Doctorul Ralucăi Stroescu, dat în judecată de familia îndoliată
22 Apr 2008   •   21:45

Familia Ralucăi Stroescu, tânăra care a murit de epuizare acum un an îl dă în judecată pe ultimul doctor care a consultat-o. Tatăl fetei speră ca prin plângerea penală pe care o va înainta instanţei să dea un semnal lumii medicale din România. Potrivit Mediafax, Stroescu a declarat că a venit vremea ca medicii ?nechemaţi pentru această meserie să părăsească sistemul cât mai este timp, să nu mai facă şi alte victime?.

Raluca Stroescu a fost manager de audit la Ernst&Young România, iar legiştii susţin că moartea s-a produs pe fondul slăbirii accentuate, care a dus la tulburarea funcţiei cardiace, reducerea masei musculare şi a ţesutului adipos şi modificări distrofice la nivelul organelor .

Colegi ai Ralucăi Stroescu spuneau că ea lucrase intensiv în ultimele săptămâni, la un proiect important de audit. În aceste săptămâni, femeia ar fi slăbit şapte kilograme, după cum i-a spus unei colege cu câteva zile înaintea decesului. Surse medico-legale care au examinat cadavrul femeii au declarat că aceasta ?era foarte slabă?, greutatea fiindu-i estimată la mai puţin de 40 de kilograme.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close