Antena 3 CNN Actualitate Documente în premieră națională, la Sinteza zilei. Bomba din cererea trimisă de Kovesi lui Coldea

Documente în premieră națională, la Sinteza zilei. Bomba din cererea trimisă de Kovesi lui Coldea

Documente în premieră națională, la Sinteza zilei. Bomba din cererea trimisă de Kovesi lui Coldea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
25 Feb 2019   •   22:47

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei", documente în premieră națională care demonstrează cât de departe a mers fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, în ceea ce privește încălcarea Constituției.

sursa: Antena 3/"Sinteza Zilei"

"Vă prezint doua documente care sunt cu semnătura Laurei Codruța Kovesi și care cred că în mod normal, într-un stat democratic, ar trebui să-i creeze gigantice. Documentul este cu antetul Ministerului Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție.

Era vorba de un fost ministru de interne, Cristian David, care trebuia să fie pus sub urmărire, sub ascultare și trimite o cerere către Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Tehnic, să efectueze în dosarul penal repectiv tot ceea ce era de făcut pentru a urmări pe cineva și în dungă.

Desigur, după ani de zile, aveam să aflăm că martorul cheie, care spunea că ar fi fost implicat în fapte de corupție și era folosit împotriva lui Cristian David, nu numai că și-a retras declarația, dar și că a fost forțat să facă acest lucru", a explicat Mihai Gâdea.

Bomba este însă în partea a doua a documentului, când Laur Codruța Kovesi face beneficiar secundar SRI-ul lui Florian Coldea.

Practic, "zeița anticorupției" și-a făcut serviciu secret, încălcând grav Constituția României.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close