Antena 3 CNN Actualitate Doi ani de închisoare după ce au bătut un adolescent, lăsându-l invalid pe viaţă

Doi ani de închisoare după ce au bătut un adolescent, lăsându-l invalid pe viaţă

Doi ani de închisoare după ce au bătut un adolescent, lăsându-l invalid pe viaţă
Sursa foto: Foto: procuratura.md
de N.B.    |    12 Oct 2011   •   19:54

Tinerii care au bătut un adolescent la banchetul de clasa a 12-a, în mai, anul trecut, au primit doi ani de închisoare. Deşi băiatul a rămas invalid pe viaţă, magistraţii de la Judecătoria Bistriţa au dispus pedeapsa minimă pentru Robert Rus şi Călin Saicu.

Nu poate merge, nu poate vorbi şi nu se mişcă aproape deloc. Miluţ Bâgiu fost condamnat să stea în scaunul cu rotile de doi foşti colegi de liceu. Tânărul a fost găsit aproape mort în faţa unei benzinării din Bistriţa.

L-au bătut chiar la balul de absolvire a clasei a 12-a. Justiţia a fost mult mai blândă decât cei doi agresori. I-a condamnat la doi ani de închisoare. Dacă fac recurs, ar putea scăpa chiar şi mai uşor.

Miluţ a stat în comă 7 săptămâni, iar cheltuielile i-au adus pe oameni la sapă de lemn. Până acum au cheltuit peste 100.000 de lei şi în fiecare lună trebuie să scoată din buzunar peste 1500 de lei. Au cerut daune de la vinovaţi.

Doctorii spun că şansele ca Miluţ să îşi revină sunt mici. Iar costul unui tratament la o clinică din străinătate începe de la 10.000 de euro. Decizia de astăzi a judecătorilor poate fi, şi ea, atacată cu recurs.

 

×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close