Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi împuşcaţi în stradă în Capitală

Doi bărbaţi împuşcaţi în stradă în Capitală

Doi bărbaţi împuşcaţi în stradă în Capitală
02 Oct 2007   •   13:17

Incidente grave luni noapte în Capitală. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi în plină stradă, dar în două altercaţii diferite. Din fericire rănile sunt superficiale. Armele folosite în ambele cazuri sunt pistoale cu bile de cauciuc. Primul incident a avut loc în zona Gorjului din Capitală. Potrivit martorilor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, referent la Primăria Sectorului 2, ar fi atacatorul. El le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se plimba cu prietena sa pe stradă, un necunoscut de la un balcon l-ar fi înjurat şi ameninţat fără niciun motiv.

După un schimb acid de replici, tânărul de la balcon a coborât. Pentru a-l speria, angajatul primăriei a scos un pistol şi a tras de două ori în sus. Tânărul a luat un cuţit şi l-a ameninţat. Bărbatul spune că a fost nevoit să-l împuşte pe scandalagiu. Poliţiştii au stabilit că bărbatul deţine arma legal. Rana provocată tânărului este superficială.

Tot cu o astfel de rană s-a ales şi un om al străzii din cartierul Dristor. Acesta a fost împuşcat de un individ necunoscut. Din declaraţiile martorilor, atacatorul ar fi vrut să-l racoleze pe cerşetor pentru a-l trimite la muncă în străinătate. Oamenii legii îl caută acum pe atacator.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close