Antena 3 CNN Actualitate Doi bolnavi aduşi în Bucureşti pentru dializă, răniţi în salvarea care îi transporta

Doi bolnavi aduşi în Bucureşti pentru dializă, răniţi în salvarea care îi transporta

Doi bolnavi aduşi în Bucureşti pentru dializă, răniţi în salvarea care îi transporta
08 Aug 2008   •   12:56

O salvare a Serviciului de Ambulanţă Giurgiu s-a ciocnit cu un autoturism, în localitatea Chitila, iar doi bolnavi care erau transportaţi la Bucureşti pentru dializă au fost răniţi în urma accidentului rutier. De asemenea a fost rănită şi şoferiţa autoturismului. Toţi cei trei răniţi au fost tranposrtaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Alis Grasu, director medical la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti, a declarat că, în urma coliziunii, au fost rănite uşor două persoane, respectiv un bolnav şi şoferiţa autorurismului, iar al doilea bolnav a fost rănit mai grav. Acesta din urmă, conform Cristinei Bălaşu, locţiitorul purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, va fi singurul care rămâne internat.

"Unul dintre bolnavi a fost internat la ortopedie, unde va face şi dializa. Al doilea bolnav va rămâne în spital numai pentru dializă - tratament pentru care venea în Capitală, după care va pleca acasă. Şoferiţa a fost investigată în clinica de neruochirugie, iar medici au hotărât că starea ei este bună şi nu este nevoie să fie internată", a declarat, pentru Mediafax, medicul Bălaşu.

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close