Antena 3 CNN Actualitate Doi cetăţeni germani, prinşi în timp ce încercau să introducă în ţară arme şi cartuşe

Doi cetăţeni germani, prinşi în timp ce încercau să introducă în ţară arme şi cartuşe

Doi cetăţeni germani, prinşi în timp ce încercau să introducă în ţară arme şi cartuşe
Sursa foto: Arme
20 Iun 2009   •   13:28

Doi nemţi sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră de la Cenad, judeţul Timiş, după ce au încercat să introducă în ţară cinci puşti de vânătoare şi câteva sute de cartuşe. Oamenii nu au putut prezenta nici un fel de acte de provenienţă a armelor.

Poliţiştii de frontieră au oprit un microbuz în care se aflau doi pasageri, unul dintre ei fiind cetăţean german. Acesta transporta 14 pusti de vânătoare, iar pentru 5 dintre ele nu a putut să prezinte niciun fel de document. Bărbatul are un magazin de profil în Germania şi le-a spus oamenilor legii că aducea armele în ţară pentru a le vinde unor persoane care le comandaseră. Tot timpul, neamţul a susţinut că documentele sunt în regulă şi ca nu e vorba decât despre nişte neconcordanţe între legislaţiile celor două ţări.

La câteva minute dupa ce primul autovehicul a intrat în ţară, un al doilea microbuz în care se aflau opt persoane s-a prezentat la punctul de frontieră. Asupra unui pasager, cetăţean german de origine română, oamenii legii au găsit 900 de cartuşe pentru care posesorul nu a putut prezenta niciun document.

Oamenii legii cred că bărbaţii se cunosc şi nu au ajuns întâmplător la un interval atât de scurt. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru nersepectarea regimului armelor şi muniţiilor şi riscă până la opt ani de închisoare.



Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close