Antena 3 CNN Actualitate Doi dintre hoţii care i-au furat maşina lui Becali, filmaţi în timpul unei "lovituri" similare (VIDEO)

Doi dintre hoţii care i-au furat maşina lui Becali, filmaţi în timpul unei "lovituri" similare (VIDEO)

Doi dintre hoţii care i-au furat maşina lui Becali, filmaţi în timpul unei "lovituri" similare (VIDEO)
24 Sep 2009   •   19:43


Imaginile în care doi dintre bărbaţii care i-au furat maşina lui Gigi Becali dau o nouă lovitură demonstrează că atacurile nu erau la întâmplare. Totul era bine gândit, iar membrii grupării îşi urmăreau săptămâni la rând victimele. Gruparea condusă de Sandu Geamănu a folosit acelaşi mod de operare în toate cazurile: şapte autoturisme de lux.

Proprietarii erau întotdeauna oameni cu bani dar şi cu obiceiuri proaste. Îşi parcau bijuteriile dar lăsau cheile în contact. Aşa a făcut şi un cetăţean britanic pe 2 iulie 2008, cu jumătate de an înainte ca maşina europarlamentarului să dispară din faţa barului familiei. Era a doua lovitură a grupului.

Tinel Niculae şi Ştefan Mărgean au aşteptat ca şoferul să coboare din limuzină. Bărbatul a parcat pe bulevardul Ion Mihalache la ora 20 şi 30 de minute. A lăsat cheile în contact dar şi o doamnă pe scaunul din dreapta.

Cele două camere de supraveghere amplasate în zonă au surprins cum imediat îşi face apariţia Tinel Niculae. Acesta trece prin spatele maşinii şi revine de două ori. Nu puteau fura limuzina din cauza doamnei care se uita la televizor.

Ştefan Mărgean găseşte rapid o soluţie. Se apropie de maşină, lasă impresia că merge mai departe, dar deschide brusc portiera dreaptă şi îi fură doamnei poşeta. Disperată, femeia coboară şi aleargă după hoţ.

În tot acest timp, Tinel Niculae se urcă la volanul maşinii şi demarează. Îl recuperează din drum şi pe Ştefan Mărgean. Ulterior, actele găsite în maşină au fost vândute, potrivit rechizitoriului, prin intermediar, proprietarului maşinii.

Pentru 1.000 de euro englezul a primit şi actele găsite într-o altă maşină furată anterior de grupare. Pentru că nu avrut să mai dea încă 6.000 de eură, bărbatul nu şi-a mai văzut maşina nici până în ziua de azi. Acum s-a constituit parte civilă cu 365.000 de lei.



Observator



×
Subiecte în articol: hoti masini lux
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close