Antena 3 Actualitate Doi elefanţi fac baie la o spălătorie auto din Târgu Jiu (VIDEO)

Doi elefanţi fac baie la o spălătorie auto din Târgu Jiu (VIDEO)

14 Mai 2010   •   20:36
Doi elefanţi fac baie la o spălătorie auto din Târgu Jiu (VIDEO)
Sursa foto: circ

Doi elefanţi de la circ s-au băgat în faţă la o spălătorie auto din Tîrgu Jiu dar şoferii care stăteau la coadă nu s-au putut supăra pe ei pentru că au avut parte de un spectacol gratuit. Şi patronul a rămas cu gura căscată şi.. nu le-a luat bani pentru baia în aer liber.

Un circ din Germania s-a instalat în urmă cu câteva zile la marginea municipiului Târgu Jiu. Din cauza căldurii, proprietarii au decis că elefanţii au nevoie de o baie... pe măsura lor. Şi au găsit soluţia la numai câţiva paşi de tabăra lor. O spălătorie auto.

Mandra şi Randy au 40 de ani şi se pare că apreciază foarte mult duşurile reci, cu presiune. Au dat un adevărat spectacol la spălătoria auto unde şi-au făcut toaleta.

De data aceasta, duşul a fost din partea casei, pentru că patronul spălătoriei auto s-a distrat copios pe seama clienţilor cu trompă.

Circul va ma sta câteva zile la Târgu Jiu. Până atunci, Mandra şi Randy sigur vor mai avea parte de o baie pe cinste la spălătoria auto.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close