Antena 3 CNN Actualitate Doi elevi craioveni s-au filmat în timp ce îşi umilesc profesorul, în clasă (VIDEO)

Doi elevi craioveni s-au filmat în timp ce îşi umilesc profesorul, în clasă (VIDEO)

Doi elevi craioveni s-au filmat în timp ce îşi umilesc profesorul, în clasă <font color=red>(VIDEO)</font>
18 Ian 2008   •   15:44

Doi elevi craioveni s-au filmat în timp ce îşi umilesc profesorul. Unul dintre ei înjură, se ceartă cu dascălul şi se dezbracă în faţa tuturor. Celălalt are grijă să nu lase conflictul să se stingă. Bătaia de joc a început afară, în curtea liceului Matei Basarab din Craiova, unde un elev a urinat pe statuia din faţa şcolii. Şi a continuat în clasă, în timpul orelor, cu batjocorirea profesorului, întregul incident fiind filmat. După înjurături şi bătaie de joc, elevul a trecut la artileria grea. La un moment dat profesorul a cedat nervos.

Nici poliţia nu a reuşit să-l potolească pe tânăr. Protagonistul filmului spune că a vrut să fie filmat totul pentru că profesorul o permitea.

Directoarea liceului spune că nu ştia despre scandalul de la ore. Protagonistul şi operatorul de ocazie au fost exmatriculaţi în luna noiembrie a anului trecut, dar din cu totul alte motive.

Directoarea a recunoscut pâmă la urmă că văzuse imaginile la începutul acestei săptămâni. Până acum însă nu a luat însă nicio măsură împotriva profesorului.

PROFESOR UMILIT ŞI BATJOCORIT ÎN CLASĂ

Observator

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close