Antena 3 CNN Actualitate Doi frați din Vaslui, bătuți până la leșin într-un bar, pentru un lanț de aur. Mama băieților: "Au fost loviți, distruși"

Doi frați din Vaslui, bătuți până la leșin într-un bar, pentru un lanț de aur. Mama băieților: "Au fost loviți, distruși"

Doi fraţi din Vaslui au încasat o bătaie sora cu moartea, într-un bar din localitate, după ce au fost atacați din senin de un grup de bărbați. Ambele victime au ajuns în stare gravă la spital, în timp ce agresorii au fost reținuți. Miza a fost un lanț de aur, spun victimele, însă polițiștii ii acuză pe suspecți doar de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Doi frați din Vaslui, bătuți până la leșin într-un bar, pentru un lanț de aur. Mama băieților: "Au fost loviți, distruși"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    19 Aug 2021   •   18:12

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum agresorii năvălesc cu pumnii și picioarele asupra celor doi frați, iar pe cel mai mare dintre ei îl lovesc până îl lasă inconştient. Totul ar fi pornit de la un lănţişor, pe care una dintre victime îl avea asupra ei.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori, doi dintre ei au fost reţinuti pentru 24 de ore şi, ulterior, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Părinţii victimelor sunt îngroziţi. Mama celor doi fraţi se teme că fiii ei vor fi atacaţi din nou.

"Copiii mei au fost loviți, distruși, bătuți într-un hal fără de hal, fără să fie vinovați. Au venit cei șase indivizi și au început să caute discuții despre lanțul de la gât. Nu știau cum să se ia de el. Mi-e frică, normal că mi-e frică. Dacă copilul meu era în mormânt, era bine. Ei au vrut să-l omoare și-s liberi."

Unul dintre agresori este o cunoștință mai veche a polițiștilor vasluieni. Acesta a fost implicat, de-a lungul anilor, în mai multe astfel de altercații. Rudele celor doi frați bătuți spun că agresorul a scăpat de fiecare dată de gratii pentru că și-a cumpărat victimele. 

×
Subiecte în articol: doi frați Vaslui batuti lesin bar lanț de aur
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close