Antena 3 CNN Actualitate Doi morți și doi răniți grav, după o ciocnire frontală în județul Bihor

Doi morți și doi răniți grav, după o ciocnire frontală în județul Bihor

Doi oameni au murit și doi au fost răniți, vineri, după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe DN 76 Oradea – Beiuș, în localitatea Hidișelu de Sus, județul Bihor. Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă și vizibilitate scăzută, într-o zonă cu linie continuă. Cele două maşini sunt complet distruse.

Doi morți și doi răniți grav, după o ciocnire frontală în județul Bihor
Sursa foto: ebihoreanul.ro
de Gabriel Dano    |    18 Dec 2020   •   16:56

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 76 Oradea – Beiuș, în zona localității Hidișelu de Sus, județul Bihor, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au murit și alte două au fost rănite, dintre care una se află în stare foarte gravă.

"Din nefericire, două dintre persoanele implicate în accident, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 47 respectiv 50 de ani, din aceeaşi maşină, au decedat. Forţele de intervenţie au acţionat pentru acordarea primului ajutor şi asistenţei medicale de urgenţă unui bărbat care prezenta contuzii şi fracturi, aflându-se în cod galben medical, şi pentru efectuarea manevrelor de reususcitare în cazul unui bărbat în vârstă de 25 de ani aflat în stop cardio respirator", a declarat, pentru ebihoreanul.ro, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU.

În eveniment au fost implicate două autoturisme VW Golf.

 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close