Antena 3 CNN Actualitate Doi români s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un magazin din Italia pentru că nu purtau măşti de protecţie

Doi români s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un magazin din Italia pentru că nu purtau măşti de protecţie

Scene incredibile au fost suprinse într-un supermarket din Italia. Doi români au refuzat să poarte măştile de protecţie şi s-au luat la bătaie cu agenţii de pază care asigurau respectarea masurilor anti-COVID19, în incinta magazinului. Un martor a filmat totul şi a dat imaginile publicităţii. Opinia publică din Italia este şocată de gestul conaţionalilor noştri.

Doi români s-au luat la bătaie cu agenţii de pază dintr-un magazin din Italia pentru că nu purtau măşti de protecţie
Sursa foto: Sursă foto: Captură video
de Claudia Popovici    |    29 Sep 2020   •   22:15

Incidentul s-a petrecut în supermarketul Gran Rondo din Crema, localitate din provincia Lombardia care a fost epicentrul pandemiei de coronavirus din Italia.

Doi români au refuzat să poarte maştile de protecţie şi s-au luat la bătaie cu agenţii de pază care asigurau respectarea masurilor anti-COVID19 şi ordinea în incinta unui supermarket.

Imediat, s-a iscat un scandal şi aşa cum reiese şi din imagini, la bătaie s-au alăturat şi alte persoane din rândul clienţilor.

Potrivit martorilor, unul din cei doi români agresivi ar fi iesit din magazin pană la maşina ca să ia un cric cu care intenţiona să participe în continuare la bătaie. 

În cele din urmă a sosit şi poliţia. Cei doi indivizi violenţi au fost duşi la Comisariat şi există o anchetă în curs.

Opinia publică din Italia este şocată, mai ales că în zona în care s-a petrecut incidentul asemenea scene sunt extrem de rare.

În prima fază, cel mai probabil, cei doi români riscă o amendă cuprinsă între 300 şi 1000 de euro, pentru că au refuzat să poarte măstile de protecţie.

Urmare a cercetărilor, autorităţile vor decide şi pedepsele pentru lovire şi alte violenţe dar şi pentru tulburarea liniştii publice.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Italia
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close