Antena 3 Actualitate Doi tigri au evadat din cuşti, la grădina zoologică din Hunedoara

Doi tigri au evadat din cuşti, la grădina zoologică din Hunedoara

25 Sep 2009   •   19:03
Doi tigri au evadat din cuşti, la grădina zoologică din Hunedoara
Sursa foto: Tigru

Doi tigri au evadat din cuştile lor de la grădina zoologică din Hunedoara. Animalele au fost prinse după şapte ore de căutări şi după ce au fost tranchilizate. Paznicii au fost cei care au observat dispariţia felinelor. Alarma s-a dat în jurul orei 19.00, oră la care în grădina zoologică se aflau aproximativ 15 persoane, care au fost evacuate.

Imediat au fost chemaţi vânători, jandarmi, pompieri, dar şi medici veterinari. Cei doi tigri bengalezi, o femelă gestantă şi un mascul, puteau să atace oricând. În curtea Grădinii Zoologice a pornit o adevărată vânătoare.

Deocamdată nimeni nu ştie cum au reuşit cele două animale să iasă din cuşcă, dar anchetatorii bănuiesc că de vină sunt neglijenţa sau inconştienţa personalului grădinii zoologice.

Conducerea grădinii crede că animalele au scăpat după ce unul dintre vizitatori le-a deschis uşa. Păţania le-a dat fiori reci reprezentanţilor grădinii zoologice, care au promis că vor lua măsuri de securitate mult mai drastice.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close